जमाना जाली नागपुरी सोंग लिरिक्स:-
""मोय तो लड़की भोली भाली ऐ जमाना है पुरा जाली
मोर नजरों के तीर से बच के हो जाए ना कोई खाली
मोर खोपा उपरे जाली सब दिल वाला के दिल वाली
मोर कमर हीले जैसे हीले ला अमर पाली
सुन तोए लड़की भोली भाली इ जमाना है पुरा जाली
तोर नजरों के तीर से तो जातव आइज पुरा का पूरा
खाली ,हम ना गुंडा ना मवाली मोय दिलवाला तोए
दिल वाली अमर पाली के तोए छोड़ किन देबो
बरेली कर बाली, बरेली कर बाली ""
zamana jali nagpuri song lyrics -जमाना जाली नागपुरी सोंग लिरिक्स :-
श्रेय :
गीत:-जमाना जाली
गीतकार -ft. सुजीत मिंज ,अंकिता ,सजन
गीत के बोल(लिरिक्स)-
कलाकार -वीशाल तानया
निर्मात-नुपूर डुगंडुग
कोरियोग्राफर - वीशाल
यूट्ब विडियो लिंक -https://youtu.be/hF_5vqkzu5s
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
जमाना जाली विडियो :-
zamana jali nagpuri song lyrics -जमाना जाली नागपुरी सोंग लिरिक्स :-
zamana jali nagpuri song lyrics -जमाना जाली नागपुरी सोंग लिरिक्स
Moi to ladki bholi bhali aa jamana hai pura jaali
Mor nazaro ke teer se bach ke ho jaaye na koi
Khaali mor khopa upare jaali sab dil wala
Ke dilwaali mor kamar hile jaise hile la aamar paali
Sun toy ladki bholi bhali Ee jamana ho pura jaali
Tor nazaro ke teer se to jataoo aaij pura ka pura
Khaali , hum na gunda na mwali moi dilwala
Toy dilwaala toy dilwaali aamar paali ke toy
Chod kin debu bareli kar baali , bareli kar baali
Bholi bhali ladki se baat hoi gelauu baat karte karte
Saala raat hoi gelauu , najukk sa jaise halat hoi gelauu
Upar se bhari barsaat hoi gelauu , ee baarish kar mausam bhi bhut te kharab , na sutta na bidi na
Mile sarab , aap he btaye kya kare janab upar se saala
Mor kismaat kharab , kismaat kismaat kharab
Chal chal side hat re choda moy to jaano na re chal
Aak han padtao ek jhapad hoi jataoo tor gaal laal
Haye mor hirni lakhe chal haye mor silki silki baal
Haye mor dhakad wala chasma mor aada hauu kamal
Nai nai side hat bauu maiya chahe jaain jaa,
Mor chal aaij khabauu ek jhapad chuim lebauu
Tor gaal na tor hirni lakhe chal na tor silki silki baal
Na tor dhakad wala chasma na toi ladki hi kamal
Chuim leboo gaal toy ladki bawal , naya naya
Saal me naya naya maal lage la ki mor nahi
Gale wala daal , ruk baby chala tho moi raja
Kar chal , chal ghari baap gelauu khet baari
Maai gelauu ghass kaate baap gelauu urmaari ghar
Ghar mor kab bhari tor le sewa jaari , mit murga sab
Rahtauu lain deboo lain thari
zamana jali nagpuri song lyrics -जमाना जाली नागपुरी सोंग लिरिक्स :-
मोय तो लड़की भोली भाली ऐ जमाना है पुरा जाली
मोर नजरों के तीर से बच के हो जाए ना कोई खाली
मोर खोपा उपरे जाली सब दिल वाला के दिल वाली
मोर कमर हीले जैसे हीले ला अमर पाली
सुन तोए लड़की भोली भाली इ जमाना है पुरा जाली
तोर नजरों के तीर से तो जातव आइज पुरा का पूरा
खाली ,हम ना गुंडा ना मवाली मोय दिलवाला तोए
दिल वाली अमर पाली के तोए छोड़ किन देबो
बरेली कर बाली, बरेली कर बाली
भोली भाली लड़की से बात होए गेलाऊ
बात करते करते साला रात होए गेलाऊ
नाजुक सा जैसे हालात होए गेलाऊ
ऊपर से भारी बरसात होए गेलाऊ इ
बारिश कर मौसम भी बहुत ते खराब
ना सुट्टा न बीड़ी ना मीले सराब
आप ही बताए क्या करे जनाब ऊपर से
साला मोर किस्मत ख़राब किस्मत ख़राब
चल चल साइड हट रे छोड़ा मोए तो जानो ना रे चल
एक हन पड़तव एक झापड़ होए जाताउ तोर गाल लाल
हाय मोर हिरनी लखे चाल हाए मोर सिलकी सिलकी बाल हाए मोर धाकड वाला चश्मा मोर अदा हाऊ कमाल
नाई नाई साइड हट बाउ माइआ जाइन जा
मोर चाल आइज खबाऊ एक झापड़ चूइम रे
लेबाउ तोर गाल ना तोर हिरनी लेखे चाल
ना तोर सिलकी सिलकी बाल ना तोर धाकड वाला चश्मा
ना तोए लड़की ही कमाल
चूइम लेबो गाल तोए लड़की बवाल नया नया
साल मे नया नया माल लगे ला की मोर नहीं गले वाला दाल
रुक बेबी चला थो मोए राजा कर चाल, चल घरी बाप गेलाऊ खेत बारी माय गेलाऊ घास काटे बाप गेलाऊ उरमरी घर ,घर मोर कब भरी
तोर ले सेवा जारी मीट मुरगा सब रहतऊ लाईन देबो लाइन थारी
zamana jali nagpuri song lyrics -जमाना जाली नागपुरी सोंग लिरिक्स :-
जमाना जाली नागपुरी सोंग लिरीक्स में यदि शब्दों का गलत उच्चा मुझपे रण लिखा हुआ मिले तो हमें कामेंट बाक्स में अपना सुझाव प्रदान करें ।
जमाना जाली नागपुरी सोंग लिरीक्स के शब्दों में सुधार किया जायेगा।